Spring naar inhoud

Enkele uren per dag, constant werken, een netwerk opbouwen…

23 augustus 2011

De kracht van netwerkmarketing is dat iedereen op een zelfde basis start.

Je stelt je doelen voorop en aan die doelen ga je werken.

Je volgt de raadgevingen van je sponsor op, die jou begeleidt en leert hoe hij te werk gaat in de opbouw van zijn organisatie.

Je zal de producten gebruiken, zo kan je over de behaalde resultaten op een enthousiaste manier spreken.

Je kan zo mensen adviseren hoe ze de producten het best gebruiken, ieder lichaam is anders…  Je adviseert mensen, je bent geen verkoper !

Maar de sterkste troef in netwerkmarketing is het  passief inkomen, een inkomen dat blijft groeien, waarvan je blijft genieten ook al ben je met pensioen, een leuke aanvulling dus.

Eigenlijk is het systeem van passief inkomen heel simpel:

 Als je 2 serieuze mensen aan je groep hebt toegevoegd, ga jij die sponseren, je gaat hen leren hoe zij ook 2 mensen aan hun organisatie kunnen toevoegen:  eens dit is gelukt heb je al 4 mensen in je organisatie, die 4 mensen zullen op hun beurt leren hoe zij 2 mensen kunnen toevoegen aan hun netwerk:  jij hebt dan al 8 mensen in je team die ook zullen aanleren hoe zij 2 mensen kunnen in hun groep krijgen, eens dit lukt heb jij al 16 mensen in je team !

Als je dit kan met 2 mensen, is het niet moeilijk dit toe te passen met 3 mensen.  Aan het einde van de rit heb je 81 mensen onder je, al 65 meer dan in het schema van 2 mensen die 2 mensen inschrijven.  En we maken het nog leuker:

Want als je 3 mensen kan invoegen, is het niet onmogelijk 4 mensen toe te voegen, die jij leert hoe zij 4 mensen toevoegen in hun organisatie…  Aan het eind van de rit heb je al 256 mensen in je team, 240 mensen meer dan in het eerste schema.

Als je daarin slaagt, kan je de laatste stap ondernemen:  5 mensen in je team voegen, die leer je op dezelfde manier hoe ze 5 mensen in hun team toevoegen waarna zij leren aan hun 5 mensen hoe zij 5 mensen in hun organisatie kunnen aanvaarden… na 4 stappen telt je organisatie reeds 625 mensen !

Tel je daarbij de omcirkelde mensen (diegenen die leerden hoe ze mensen moesten toevoegen, dan heb je maar liefst 780 mensen in je organisatie …

Uiteraard zullen niet alle mensen slagen, er zullen ook mensen zijn die opgeven, andere starten ook, maar als je bedenkt dat iedereen uit je groep een 10-tal mensen kent, klanten heeft die de producten ook gebruiken, waaraan jij dus ook verdient, dan heb je een organisatie van meer dan 7500 personen !

Je start is mogelijk met enkele uren per week !

Wil je zien hoe wij werken ?

Stel je kandidaat op http://www.verdienvanthuisuit.com 

Wij contacteren je zo spoedig mogelijk !

Wij helpen je dromen waarmaken !

Marc Schollaert

Geef een reactie

Plaats een reactie